wat is jouw deskundigheid?

internetmarketing voor zzp-er en klein bedrijf

Dit insect (Gerris lacustris) heeft verstand van water. Het weet precies wat er aan het wateroppervlak te eten valt. Gerris ontwikkelde een speciale techniek om over water te lopen. Zo is al het oppervlaktewater zijn tafel geworden. Er zijn er maar weinig die hem dat nadoen. Gerris lacustris kan er goed van leven.

Wij mensen doen wat anders voor de kost. We worden betaald voor onze werkzaamheden zodat we ook aan tafel kunnen. Daar hebben we wel eerst opdrachten voor nodig.

Om als zzp-er of als klein bedrijf opdrachten te krijgen moeten we aan marketing (market getting) doen. Online marketing is een belangrijke methode om werk binnen te halen bij opdrachtgevers buiten je directe netwerk. En het is relatief goedkoop.

Jezelf verkopen

Je bent zelfstandige en hebt een onderneming. Je bent sterk in de diensten die je levert. Je diensten verkopen is niet waar je je vak van hebt gemaakt.

Toch is het belangrijk om duidelijk te maken wat je te bieden hebt.

Wat is er speciaal aan jouw specifieke werkzaamheden? Waarom zouden mensen met jou moeten werken?

Jezelf verkopen is vaak niet eenvoudig. Maar als je met iemand in gesprek komt over jouw vak, dan raak je vol enthousiasme. Je weet dan snel duidelijk te maken waar jouw expertise ligt.

Kon je dat enthousiasme nu ook maar buiten zo’n gesprek overbrengen. Als mensen je dan zouden tegenkomen, zou je vanzelf meer werk binnen halen. Moeilijk?

Begin online

Als je ergens naar op zoek bent, begin je op internet. Dat geldt niet alleen voor jou maar ook voor je potentiële klanten. Meer dan 80 procent van de Nederlanders begint zijn zoektocht op internet. Daar moet je dus zijn, daar moet je gevonden worden. Marketing voor zzp-ers. Ook voor jouw bedrijf.

Mijn deskundigheid als online marketeer ligt in het zichtbaar maken van de diensten van mijn klanten. Ik ben daarvoor opgeleid bij Beeckestijn Business school.

Meer weten?

lamp-iconETStruin eens rustig rond op deze website en neem gerust contact met me op.

Je ontvangt meteen een gratis advies als je:

telefoon– belt naar 06 40 48 60 49

– een bericht stuurt

Emil Roes


stuur een bericht

Je naam

Je email

Het onderwerp

Je berichtvolgendevorige

 schaatsen-1900